Politikai Provokatív

Politika tabuk nélkül

Családellenes tüntetést szerveznek Gyurcsányék!

2015. december 15. 14:57 - Politikai Provokatív

Délutáni gyors

Gyurcsány és sleppje mindig képes mélyebbre süllyedni. Most például Kövér László Fidesz kongresszuson elhangzott beszéde miatt szerveznek ellenzéki tüntetést. Akit érdekel, az itt megnézheti az esemény Facebook-oldalát. A Negatív terhességi tesztet Kövér Lászlónak nevű esemény egy egyértelműen család- és nemzetellenes tüntetés. Azok a Gyurcsányék állnak e mögött, akik tízezer számra fogadtak volna be migránsokat. A negatív terhességi teszt ráadásul a meddő nők számára is megalázó, hiszen ők szeretnének gyereket, de sajnos nem lehet nekik. Gyurcsányék ráadásul december 24-ére időzítették az akció lezárását, amivel még a karácsonyt is meggyalázzák. Ne tűrjük szótlanul a baloldal tobzódását! Szerintük nem kellenek a magyar gyerekek. Ez nem a nőkről szól, a családot, mint értéket kérdőjelezik meg ezek a liberálisok!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaiprovokativ.blog.hu/api/trackback/id/tr38174496

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hatalmas műbotrány 2015.12.15. 15:54:37

Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balt 2015.12.15. 15:06:39

Remélem, hogy nem kapható térítésmentes vényre a terhességi tesztcsomag. Egyébként csak hajrá! Feri kispapa is küldjön, legalább bejön a "gyógyszerfelírási díj" (vizitdíj) tőlük legalább családilag, ha már amúgy is "vizet prédikálnak" a kérdésben, és az öregecskedő feleség lecserélése helyett összejött az ötödik ivadék. :)
süti beállítások módosítása