Politikai Provokatív

Politika tabuk nélkül

Kövér kijelentésén háborog a baloldal

2015. december 14. 20:11 - Politikai Provokatív

Esti gyors

A baloldal mindig talál valami ürügyet a hőbörgésre. Most éppen Kövér László Fidesz-tisztújító kongresszusán tartott beszéde verte ki (ideggyenge) "barátainknál" a biztosítékot. Erre szép példák lehetnek az alábbiak:

Például, ahogy a 444 leközölte.

Vagy ahogy az Index leközölte.

Ennél már csak az a szebb, ahogy a WTF Baloldal próbálta "elemezni az esetet".

Most boldogság van a ballibsi oldalon, mert végre találtak egy témát, amin csámcsoghatnak. Most majd jól meg fogják nekünk mondani, hogy a gyerekvállalás nem is fontos, és nem is számít. Mondjuk szerintük úgyse baj, ha nem születnek gyerekek, majd ellensúlyozzák arab bevándorlókkal a népességfogyást. Gratulálok a baloldalnak, mert ismét megmutatta mennyire családellenes.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaiprovokativ.blog.hu/api/trackback/id/tr758172574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balt 2015.12.14. 20:35:30

Az végül is nem baj, ha ők cölibátust fogadnak "átmenetileg". Már terjednek a Fb-fotók, hogy kormányváltásig nem szülök. Bár ez még csak nem is nagyvonalú vállalás, mert mint tudjuk, a fiatalok elenyésző része azonosul a jelen baloldal pártjaival. A többiek meg fogadjanak örökbe egy an-Nuszrást. (Lehetőleg külföldön.)

bircaman szerkesztő maxval · http://bircahang.org 2015.12.15. 05:35:31

Felháborító, hogy akad ember a XXI. században, aki szerint nem a homokosok és iszlamista terroristák számának növelése a megoldás, hanem az, ha férfiak és nők fasiszta kapcsolatban gyerekeket nemzenek...
süti beállítások módosítása